December 17, 2014

The perfect opposite

Moips! Ensin vähän kuulumisia:) Tää viikko on kulunut tiiviisti töiden ja koulun parissa (yllätys xD).. Perjantaina alkaa onneksi loma ja siitä pari päivää eteenpäin niin lähden Rukalle. Rukalla lomailen melkeinpä koko joululoman, niin vähään aikaan ei sitten tule kunnollisia asupostauksia. Olen suunnitellut että oottaisin jotain fiiliskuvia kinoksien keskeltä, mutta saa nähdä mitä sitten loppujen lopuksi keksin. :)

Huomenna menen jälleen avustamaan esitteen kuvauksissa. Parhaat päivät vuodessa, saan mahdollisuuden oppia niin paljon uutta! Olen niiin innoissani.

Pieni ero edelliseen asupostaukseen? Ihan täydelliset vastakohdat sanoisin. :D Mustat leveälahkeiset housut yhdistettynä isoon paksuun pooloneuleeseen. Ei välttämättä heti ajattelisi että olisi paras mahdollinen kombinaatio, mutta omasta mielestäni ne ovat kuin luodut toisilleen. Enkä vaan pääse yli enkä ympäri siitä miten paljon paremmalta jalkani näyttävät tällaisissa housuissa. Jos jaksaisin käyttää korkeita kenkiä päivät pitkät en varmaan pillejä enään edes jalkaan laittaisi..

IMG_4161
IMG_4170
IMG_4179
IMG_4200
IMG_4206
Tähdellä merkityt valokuvat46
IMG_4197
IMG_4213
Jacket/Andiata, Turtleneck/Gina Tricot, Pants/Andiata, Bag/Chanel, Shoes/Gucci

1 comment :


Powered by Blogger