December 19, 2014

Hair problems

Heipsaan! Viimeinen koulupäivä ennen joululomaa on nyt ohi. Ihan mahtava fiilis:D Sunnuntaina koittaa lähtö ja tulen takaisin vasta ensi vuoden puolella. Joulun aika sujuu perheen kanssa ja sitten lähempänä uutta vuotta Nea tulee mökillemme viikoksi. Ihan mahtava loma tulossa. :)

Ajattelin ensin että kuvaan tämän asun ilman takkia, jotta näkisitte uuden mustan nahkaliiviini. Ulkona oli kuitenkin niin kylmä ja tuuli kävi sen verran kovana, että päädyin laittamaan takin päälle. Pieni tuulen vire näyttää usein kivalta kuvissa kun hiukset vähän hulmuavat, mutta näissä kuvissa tuuli oli enemmänkin riesa. Tuuli niin kovaa että hiukset olivat koko ajan edessä ja jatkuvasti sotkuisen näköiset. Ihan super rasittavaa, siinä tilanteessa olisin toivonut että hiukseni olisivat olleet puolet lyhyemmät... Argh. Noh, pienistä ongelmista huolimatta sain silti kerättyä nämä kuvat kasaan, toivottavasti tykkäätte! 
Kollaasit17
IMG_3805
IMG_3808
IMG_3766
IMG_3826
16018640181_6bd8929964_k

Jacket/Andiata, Skirt/Agnes, Turtleneck/Gina Tricot, Shoes/Gucci, Bag/Chanel

Pictures by Enni Karlsten

5 comments :

 1. Siis mulla on pitäny niiiin monesti kommentoida sulle ja kehua tätä ihanaa blogias! Oot aivan super inspiroiva tyyppi :) Ja nyt viimein sain painettua lukijaksi, jes. Ihanaa lomaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! :) ihanaa kuulla että tykkäät, tällaset kommentit tuo kivaa lisäpuhtia tähän bloggailuun. Samoin! <3

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete


Powered by Blogger