October 01, 2014

Opposites

Aikamoinen vastakohta edelliselle postaukselle. Juuri tätä rakastan pukeutumisessa! Yksi päivä olet se naapurin pirtsakka söötti tyttö ja seuraavana jotain ihan muuta. Pukeutumisen avulla voit muuttaa itsesi ihan millaiseksi vaan, taivas on rajana.

Tykkään leikitellä tyyleillä ja kokeilla kaikkea uutta. Pukeutmisessa minuun vetoavat uskaliaat ja omaperäiset ihmiset. Jos pitäisi valita lempi muotibloggaaja ja tyyli ikoni, sanoisin ehdottomasti Olivia Palermo. Siinä on nainen joka osaa pukeutua. Kaikki hänen pukeutumisessaan on mietitty vimpan päälle sukista kynsien väriin. Ja tyyli vaihtelee ihan laidasta laitaan, kaikkea löytyy.

Arvostan toki klassisuutta, mutta mielestäni pukeutumisessa on kyse paljon muustakin kuin kivasta mustasta merkkilaukusta, nahka legginsseistä, nudeista korkkareista ja mustasta bleiseristä jonka alla on valkoinen sifonkipaita. Toki tällainenkin asu on myös aivan ihana, mutta pitää olla muutakin. Pyrin kehittämään pukeutumistani jatkuvasti ja olen ihan alkutaipaleella sen suhteen, mutta pikkuhiljaa.. :)

Ihanaa viikon jatkoa kaikille<3
Tähdellä merkityt valokuvat12
IMG_4809 Kollaasit8
IMG_4738
IMG_4706
Tähdellä merkityt valokuvat15
IMG_4777
IMG_4771
IMG_4840

Pictures by Liisa Kivi

12 comments :

 1. Hei ois kiva lukee sulta talvitakkipostausta jossa kertoisit vähän millaisista talvitakeista tykkäät ja onko jonkinlainen hankinnan alla! Ois kiva saada vähän inspistä että millasen yksilön ite hankkisin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Super idea, teen ihan ehdottomasti! :) Oisko kollaasin muodossa hyvä, voisin valkata takkeja mitä löytyy Suomen liike valikoimasta?:)

   Delete
  2. Joo kollaasi ois tosi kiva! Just semmonen että näkis vähän millaista missäki on tarjolla :) jee!

   Delete
 2. Pystyisitkö tehdä laukkupostaus myös:)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm toki, niistä mitä mulla on vaiko niistä mitä haluaisin? :)

   Delete
  2. Mitä sul on:)!

   Delete
 3. Oioioi nää kuvat on kyllä upeita, vaikka ite sanonkin! Mutta kuvan lopputulos on ihan se, että mitä siellä kameran takana on! ;) Lisäks nää muokkaukset on tosi siistit, ja kivasti aseteltu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. heei äläs nyt vähättele, tarvii tähän hyvän kuvaajankin! ;) Arvaa vaa kuin kauan näitä väänsin, oon sellanen tumpelo kaiken koneisiin liittyvän kaa XDd

   Delete
 4. Mä olen niin samaa mieltä tosta pukeutumisesta! Muodissa on parasta, että voi leikitellä! Voi yhden päivän olla klassinen leidi ja toisena päivänä sitten rokkimimmi. :D

  ReplyDelete


Powered by Blogger