September 07, 2014

Dinner At Gaijin

Eilen ennen synttäreille lähtöä kävimme Nean kanssa nauttimassa Pohjois-Aasian mauista ravintola Gaijinin terassilla.

Olen syönyt Gaijinissa pari kertaa aikaisemmin, mutta viime kerrasta on jo hieman aikaa. Olin ihan unohtanut kuinka hyvää heidän ruokansa on.

Kuten Boulevard Socialissa, myös Gaijinissa on tarkoituksena jakaa kaikki annokset. Alkupalaksi otimme katkarapu lohi dimsumeja, bataatti dimsumeja sekä häränlihatartaria shizo lehteen käärittynä tryffelimajoneesin kera. Oli todella hyvää.

Pääruoaksi otimme baby back pork ribsit sekä paistettua kampasimpukkaa sitruunahillon ja merileväkaviaarin kera. Tulimme yhdessä siihen tulokseen että ribsit olivat parhaat mitä kumpikaan on eläessään syönyt. Lihan karamellisoitu pinta ja togarashi kastike mitä syötiin risiiin kera, ahh food heaven. <3 Kampasimpukat tuotiin kauniissa simpukan kuorissa mistä ne syötiin suoraan. Jokainen annos oli tarkkaan mietitty, tuntui siltä kuin söisi taideteoksia.

Nyt siirryn blogin puolelta kirjojen pariin lukemaan yo-kokeisiin, taas. Huomenna on englannin kuuntelut, apua!! Saa nähdä miten menee..
IMG_2365 IMG_2370 IMG_2374 IMG_2373

No comments :

Post a Comment


Powered by Blogger