August 03, 2014

Little Red Dress

Kirjoittelen parhaillaan postausta veneemme kannelta Tammisaaresta. Aurinko polttelee ihanasti selkää ja läheisestä ravintolasta kuuluu iloista naurun helinää sekä musiikkia. Pian lähden lenkille ja sen jälkeen syömme ensimmäistä kertaa rapuja tänä vuonna. This is life.

Tämä viikonloppu on kulunut rentoutuen ja treenaten, sillä ensi viikon torstaina lähdemme viikon pituiselle matkalle Rhodokselle ystävieni kanssa. Vaikea uskoa että matka on jo näin lähellä, tuntuu kuin se olisi ollut eilen kun varasimme innoissamme matkaa sinne!

En ole ikinä omistanut punaista mekkoa, vaikka se on melkeinpä yhtä olellinen asia vaatekaapissa kuin pikku musta. Värinä punainen sopii tumma hiuksisille todella hyvin. Tämä mekko on sekä punaisen sävyltään että malliltaan aivan täydellinen minulle. Se korostaa vartaloani oikeista kohdista ja on juuri sopivan pituinen. Koska omistan kaarevan selän ja sen myötä hyppyri pepun, on minun vaikea löytää itselleni hyviä tyköistuvia mekkoja. Senpä takia nämä jersey mekot ovat minulle todella hyvä vaihtoehto. Selkään ei jää pussia vaan ne laskeutuvat kauniisti alas niin vartalon kuin vartalon päällä. Jersey mekot ovat myös hyviä siitä että niitä ei tarvitse silittää. Mahtava matka mekko siis, sen kun vaan heittää laukkuun ja laittaa päälle ilman että tarvitsee huolehtia siitä että mekko olisi ryppyinen ja kurttuinen.

Huomenna lähdetään kotiin päin, ihanaa päivän jatkoa kaikille! :)


IMG_9642
IMG_9629
IMG_9650
IMG_9632
IMG_9637
IMG_9636
IMG_9676
IMG_9669

Pictures by Enni Karlsten

Dress/Andiata, Shoes/Misu, Clutch/Louis Vuitton

2 comments :

 1. Mistä tuollaisen ihanuuden voi ostaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niitä löytyy Andiatan liikkeistä esim. Aleksanterinkadulta Helsingissä sekä Tampereelta. Lisäksi Andiataa myydään Stockmanneilla ympäri maata. Jos näitä ei löydy asuinpaikkasi lähistöltä, voit tilata netistä heidän verkko kaupastaan :) Kokotaulukko on XS-XL ja ne pitävät aika hyvin paikkansa. Itselläni on tässä päällä XS koon mekko ja olen normaalistikkin kokoa XS.

   En voisi kehua tätä mekkoa enempää, aivan ihana materiaali ja istuvuus on täysi 10. Tässä on varmasti minulle mekko moneksi vuodeksi. :)

   Toivottavasti löydät itsellesi myös tämän upeuden <3 !

   Delete


Powered by Blogger