July 23, 2014

23.7.14

Mikä sää!! Tämä päivä on kulunut aurinkoa ottaen, uiden ja vaan rentoutuen :) Tehtiin poikaystävän kanssa todellinen kesä päivällinen, uusia perunoita, kampelaa, salaattia ja lohta. Näin kesäisin tällaisia päivällisiä syödään todella usein meillä kotona. Helppoa ja todella hyvää! Nam <3 

Viime aikoina on tullut joka päivä valvottua todella pitkään. Juhlimista, illanistujaisia, öisiä pyörä- ja uinti retkiä, vaikka mitä. Näin kesällä ei vaan malta olla paikoillaan, koko ajan tekee mieli lähteä, tehdä ja kokea. Ei halua tuhlata päiviä mitä on vain muutama vuodessa nukkumiseen tai kotona makailuun. Aamuisin en pysy sängyssä 9 pitempää vaikka olisin kuinka myöhään mennyt nukkumaan. En vaan malta nukkua kun katsoo ulos ikkunasta ja näkee kimmeltävän meren sekä sinisen pilvettömän taivaan. 

Asukuvat ovat parin päivän takaa kun oltiin menossa kaverin luokse. Valkoiset Converset ovat tosi kivan näköisiä sillon kun ne ovat vielä valkoiset. Vihaan likaisia tennareita ja olenkin aina tosi tarkka sen suhteen että tennarit ovat puhtaat. Likaset tennarit pilaavat helposti asun sillä ne saavat koko kokonaisuuden näyttämään epäsiistiltä. Kaikki lähtee kengistä ;)

IMG_8099
IMG_8106
IMG_7959
IMG_7960
IMG_8045
IMG_8070
IMG_7966

Skirt/BikBok, Shirt/Andiata, Shoes/Converse, Sunnies/Ralph Lauren, Bracelets/Andiata

No comments :

Post a Comment


Powered by Blogger