June 08, 2014

Wild Flower Meadow

Kesäisin huomaan meikkaavani huomattavasti vähemmän kuin talvisin. Aurinkopuuteria, ripsiväriä ja kulmakynää saatan hieman käyttää, mutta muuten kaikki raskaat meikkivoiteet, puuterit, luomivärit sun muut jäävät arkimeikistäni kokonaan pois. Kesällä on mielestäni lupa olla luonnollinen. Heleä rusketus ja pisamat kasvoilla pääsevät paljon paremmin esiin kun käyttää kevyesti meikkiä. Hiuksetkin saavat kesäisin elää täysin omaa elämäänsä joko liehuen vallattomina olkapäillä tai rennolla ponnarilla takana. Suoristin ja kiharrin jäävät odottamaan viikonloppuja.

Nyt kuitenkin asukuvien pariin. Tekstin teemana oli luonnollisuus ja samoilla linjoilla jatketaan myös kuvissa. Toivottavasti pidätte! Antaa kukkaniityn ja kauniin mekon puhua puolestaan :)
IMG_4807
IMG_4796
IMG_4831
IMG_4811
IMG_4784
IMG_4817
IMG_4845

Oma iltani jatkuu nyt pienellä lenkillä, grillaamisella ja eilisestä mökkireissusta palautumisella xD Ihanaa illan jatkoa kaikille, enjoy the weather! <3

Pictures by Enni Karlsten

Dress/Andiata

6 comments :

 1. Oi oot todella kaunis!! Ajattelin kysyä sellaista kun työskentelet lukion ohella, niin onko se rankkaa? Ja minkä ikäisenä aloitit tekemään töitä koulun ohella? Itsekin mietin pitäiskö alkaa kattomaan jotain paikkaa mutta en oo varma, että riittääkö aikaa sitten muihin juttuihin... Kiitos jo etukäteen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos!<3 Onhan se välillä, varsinkin kun mulla on niin paljon kaikkia muitakin juttuja elämässä. Oma hevonen, koulu, poikaystävä, sali, kaverit ja nyt vielä blogi. Kuitenkin loppujen lopuks hyvän organisoinnin avulla kaikki asiat saa hoidettua ja aikaa löytyy yllättävänkin paljon. Itse pidän myös kiireisemmästä elämästä missä tekeminen ei lopu kesken :)

   Ensimmäisen kerran menin kesätöihin mäkkärille 15 vuotiaana. Vuosi sen jälkeen menin mäkkärille vakkari työntekijäks koulun ohella. Se oli aika raskasta työtä ja välillä olo oli tosi uupunu kun oli niin paljon kaikkea. Kuitenkin opin mäkkärissä tekemään töitä, arvostamaan töitä ja kaiken lisäks kasvoin tosi paljon myös ihmisenä. Siks en vaihtas niitä aikoja pois vaan oon tosi kiitollinen siitä että mut otettiin töihin niin nuorena. Nyt kun teen töitä mistä pidän, ei työ tunnu läheskään niin raskaalta ja töihin menee koulunkin jälkeen mielellään.

   Kannattaa hakea töihin mahdollisimman nuorena niin se helpottaa työn hakua vanhempana. Kuitenkin se riippuu tosi paljon ihmisestä että kuinka paljon asioita jaksaa hoitaa yms. Mutta jos tuntuu siltä että jaksat niin hae töihin ja kokeile millasta on tehdä töitä koulun ohella. Tsemppiä! :)

   Delete
 2. oiiii...
  Aaaivan mieletön blogi sulla!
  Mä harvemmin jään seurailemaan, mutta nyt on kyllä aivan pakko.
  :-)

  http://diary--life.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva kuulla tällasta palautetta!! :) kiitos<3

   Delete


Powered by Blogger