May 01, 2014

1.5.2014

Tässä kuvia asusta pari päivää sitten. Aika perus juttua, mustaa, valkoista ja beigeä. Takki on tosi kivaa matskua. Toimii talvella sisällä käytettynä ja näin keväällä toimii ihan ulkotakkina. Kauniin naisellinen takki isoilla kultaisilla napeilla. Jag gillar!

Eilen saavuttiin Pariisiin ja koko eilinen päivä meni kauppoja kierrellessä ja illalla mentiin syömään ravintola Cupoliin. On siinäkin tapa viettää vappua haha.. :) Tänään on vuorossa museoiden kiertelyä sillä myös ranskalaiset viettävät vappua työväen juhlana jolloin kukaan ei mene töihin. Tuli täysin yllätyksenä, itse olen aina luullut että vappu on vain pohjoismaiden juhla.

Kuvia Pariisista lisäilen myöhemmin kun saan otettua niitä lisää. Eilen oli vähän huono sää eikä paras kuvauskeli niin kuvista ei tullut ihan toivotunlaisia. Mutta nyt pidemmittä puheitta, hauskaa loman jatkoa kaikille !
IMG_1456

IMG_1447

IMG_1444

IMG_1431

IMG_1411

IMG_1409

IMG_1393

Pictures by Enni Karlsten

Jacket/Andiata, Blouse/Andiata, Skirt/MaxMara, Boots/Zara

6 comments :

 1. Wow ihana asu :)

  ReplyDelete
 2. sulla on sairaan upea tyyli ja vaikutat paljon vanhemmalta, mitä oikeesti oot! Vau, jään lukijaksi :-) Mulla on yks kehitysehdotus: ota asetuksista (olisko kohta kommentit?) toi kommenttien sananvahvistus pois, tekee kommentoinnista huomattavasti helpompaa ja mukavampaa! :)

  mbelovely.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva kuulla! :) ja kiitos vinkistä, tällaset tulee tarpeeseen kun tää bloggaaminen on vielä aikas uutta mulle haha :)

   Delete
 3. Wow, sanaton! <3

  ReplyDelete


Powered by Blogger