April 03, 2014

Urban Outfit

Huh, pikkasen pidempi työpäivä on vihdoinkin loppu ja huomenna onkin koeviikon viimeinen koetus. Welcome weekend! Koeviikko tuntuu kyllä vetävän kaikki mehut pois ja on aina niin ihanan vapauttava fiilis kun se on loppu. Ihan kauhulla ajattelen jo ensi vuoden kirjoituksia ja sitä järkyttävää  lukemisen määrää. Apua.

Asuissani huomaan hakevani jatkuvasti lisää rentoutta ja mukavuutta. Jännä huomata miten oma tyyli kehittyy pikkuhiljaa lisää ja lisää.Pukeutumisessa mielestäni hauskinta onkin erilaisilla tyyleillä leikittely. Tässä asussa yhdistin svetarin yksinkertaiseen nahkaiseen kynähameeseen jossa on kivat nyöri yksityiskohdat. Jotain raffimpaa ja klassisempaa. Luovat yhdessä kivan tasapainoisen asukokonaisuuden.Syksyn ja talven puolella kaupoilla näkyi runsaasti kultaisia yksityiskohtia vaatteissa ja koruissa. Nyt kuitenkin kullasta on kesäksi siirrytty hopean hohtoisiin metallin sävyihin, mikä myös asussani näkyy.

Huomenna ajattelin tehdä pienen postauksen eilisestä muotinäytöksestä kollaasin muodossa ja asusta sitä ennen. Saa nähdä mitä saan aikaiseksi, tekniikka ei nimittäin ole mikään vahvin puoleni xD ..

Nyt kello on sen verran paljon että taidan mennä nukkumaan, lataamaan akkuja huomista varten. Öitä!:)

13580264004_85e29e86c8_b

IMG_0572

IMG_0577

Hameen nyöri yksityiskohdat ja hopean hohtoa.

IMG_0569

IMG_0529

IMG_0527

Pictures by Enni Karlsten

Takki/Armani, Svetari/Cubus, Pipo/Peak, Kengät/Ash

2 comments :

  1. WAU!! Sulla on aivan mieletön tyylitaju! :) asutko muuten Helsingissä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos :) ja en asu, asun Espoossa!

      Delete


Powered by Blogger